Over mij

Maak kennis met
Robbert Jaspers

RJjumpingEnthousiast, gedreven en daadkrachtig met een (pro)actieve, innovatieve en ondernemende benadering. Het zijn eigenschappen die mensen in mijn omgeving aan mij linken. Eigenschappen die voor mij vanzelfsprekend en onmisbaar zijn om mijn werk goed te kunnen doen.

Aan de Hogeschool Utrecht studeerde ik Culturele Maatschappelijke Vorming. Na deze studie, in 1995, heb ik een jaar lang in het Midden-Amerikaanse Honduras vrijwilligerswerk gedaan. Ik werkte bij de Special Olympics en daarnaast zette ik mij in voor de opvang en begeleiding van straatkinderen. Dit werk inspireerde mij om een stichting op te richten voor straatkinderen in Midden-Amerika.

Samen met mijn vrouw en onze twee zoons wonen wij in Hoogland. Wij zijn buitenmensen en gaan daarom regelmatig kamperen. Sport is mijn grote passie waar ik dagelijks van kan genieten. Mijn droom was om ooit de marathon van New York te lopen. Deze droom heb ik op 1 november 2015 gerealiseerd.

Mijn filosofie

Ik denk graag in oplossingen en dat doe ik met een open mind. Ik noem dat frisdenken. Als een bevlogen frisdenker heb ik ervaring opgedaan op management-, beleidsmatig- en uitvoerend niveau. Ik ben hoofdzakelijk actief geweest in het sociaal maatschappelijk werkveld. Mijn interesse en mijn behoefte om mijn kennis te verruimen motiveerde mij om in 2010 een studie bedrijfspsychologie (organisatiegedrag, psychologie, coaching en begeleiding) te volgen.

Mijn organisatievermogen en communicatieve vaardigheden versterk ik door te werken vanuit vonken in plaats van vinken. Als  inspirator en teamplayer vind ik de kracht van verbinden, positief denken en plezier in het werk van essentieel belang.
Het inspireert mij om mensen aan te zetten tot het anders kijken, anders denken en anders doen. Hierbij heb ik de overtuiging dat mensen en organisaties elkaar stimuleren in ieders kracht, de kracht van verbinden.